Logotyp för Merchy.se
Varukorg
0

I den dynamiska världen av merch och mode, har vi på mechy.se haft den stora äran att få samarbeta med några av Sveriges mest framstående influencers, profiler och artister. Dessa samarbeten har gett oss ovärderliga erfarenheter och en djupare förståelse för vad våra kunder verkligen vill ha.

Vår ”collab collection” har vuxit över tiden, och vi är oerhört tacksamma för varje möjlighet att samarbeta. Elin Brynzér gav oss chansen att utforska en ny designvärld med hennes unika stil. Jordgubbsprinsessan lät oss dyka in i en färgstark och lekfull estetik. Och med Podden Är Det Bara Vi kunde vi tillsammans skapa något som talar ut. – Jag är ju trasig, ser du inte det?

Det var verkligen överväldigande att se hur dessa kollektioner blev mottagna av våra kunder. Att lagret såldes slut inom några dagar var inte bara en framgång för oss, utan även ett bevis på de starka banden mellan influencers och deras följare.

Vi vill ta tillfället i akt och uttrycka vår djupaste tacksamhet till alla som har stöttat oss, både samarbetspartners och kunder. Och till alla som följer vår resa: håll utkik! Vi ser fram emot att dela fler spännande samarbeten och kollektioner med er inom den närmaste framtiden.