Logotyp för Merchy.se
Varukorg
0

VÅRT HEM – KARLSTAD

Från hjärtat av Karlstad driver vi vår tryckerifabrik där magin sker. Allt från design till produktion sker under samma tak. Vi trycker, packar, distribuerar och producerar vår merch för hand. Det gör att vi kan garantera högsta möjliga kvalitet och ge varje produkt en personlig touch.

Vår filosofi

På Merchy tror vi inte på merch som en enkel reklamprodukt.
För oss är det mycket mer än så – det är en förlängning av ditt varumärke, en symbol för kvalitet och engagemang.

Vi sätter en ära i att skapa marknadens bästa merch, med lika mycket kärlek och omsorg som du lägger ner på ditt arbete.
”Vår syn på merch har varit en ledstjärna i vårt företags utveckling,” säger vår VD.
Detta återspeglar vår dedikation till att erbjuda inte bara produkter, utan en helhetsupplevelse.

Vår resa

Merchy växte fram ur en önskan att bringa färg och liv till tryckbranschen. I en bransch som präglas av fyrkantiga tankesätt såg vi tillsammans med vårt systerbolag såg en möjlighet att revolutionera synen på merchandise. Och det har vi gjort. Idag är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av produkter, från kepsar och hoodies till beach-bags, alla av bästa möjliga kvalitet. Vårt onlineverktyg möjliggör för våra kunder att enkelt designa och trycka sin egen merch, vilket har gjort oss till ett av de främsta alternativen på marknaden.

Egen design i vår editor

Vi har alltid satt högt värde på möjligheten att skapa unika produkter som verkligen speglar dig. Varje individuell artikel tillverkas med omsorg av vårt skickliga team direkt hos oss. Vårt mål är att stimulera din kreativitet och ge dig verktygen för att förverkliga dina idéer. Utforska vårt anpassningsverktyg för att skapa allt från detaljerade brodyrer till precisionsskuren lasergravering.

Gör som Emil Stegfeldt, Ludde Blomqvist, ”Är Det Bara Vi”, m.m. och välj Merchys kvalitét för din custom print.

Inget minimikrav på antal eller design, bara din fantasi som sätter gränserna. Så varför inte låta din kreativitet flöda och skapa något helt unikt idag?

Kontakta oss Designa eget