Logotyp för Merchy.se
Varukorg
0

Integritetspolicy för Merchy Group AB

Vi på Merchy Group AB värnar om din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa möjliga sätt. Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in, använder, lagrar och skyddar dina personuppgifter i enlighet med svensk lag och EU:s dataskyddsförordning (GDPR).

 1. Insamling av personuppgifter Vi kan komma att samla in personuppgifter från dig i olika sammanhang, såsom när du besöker vår hemsida, använder våra tjänster, eller kommunicerar med oss via e-post eller andra kanaler. De personuppgifter vi kan samla in inkluderar men är inte begränsade till:
  • Namn och kontaktuppgifter (t.ex. e-postadress, telefonnummer, adress).
  • Företagsinformation (t.ex. företagsnamn, ORG-nummer).
  • Användarinformation (t.ex. användarnamn, lösenord, preferenser).
  • Annan information som du frivilligt tillhandahåller till oss.
 1. Användning av personuppgifter Vi använder dina personuppgifter för att kunna tillhandahålla våra tjänster, kommunicera med dig, hantera våra affärsrelationer och förbättra din upplevelse av vår hemsida. Vi kan även använda dina uppgifter i marknadsföringssyfte, om du har samtyckt till det.
 2. Lagring av personuppgifter Dina personuppgifter lagras så länge det är nödvändigt för att uppfylla de ändamål som de har samlats in för, eller så länge det krävs enligt lagar och regler.
 3. Delning av personuppgifter Vi kan komma att dela dina personuppgifter med tredje parter endast i enlighet med tillämplig lagstiftning och för att uppfylla de ändamål som anges i denna integritetspolicy. Dina uppgifter kan delas med leverantörer, samarbetspartners eller myndigheter när det är nödvändigt för att tillhandahålla våra tjänster eller i samband med lagliga krav.
 4. Tekniker/Cookies
 5. Dina rättigheter Du har rätt att begära tillgång till de personuppgifter vi har om dig, att få felaktiga uppgifter korrigerade, att få uppgifter raderade, att invända mot viss behandling av dina uppgifter samt att begära begränsning av behandlingen. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter eller om du har frågor kring hur vi hanterar dina personuppgifter, vänligen kontakta oss på kontaktuppgifterna nedan.
 6. Kontaktinformation Företagsnamn: Merchy Group AB ORG-nummer: 559439-6409 Kontaktuppgifter: contact@merchy.se
 7. Ändringar i integritetspolicyn Vi förbehåller oss rätten att uppdatera denna integritetspolicy vid behov. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår hemsida, och vi rekommenderar att du regelbundet granskar policyn för att hålla dig informerad om eventuella förändringar.

Senast uppdaterad: 2023-09-01