Logotyp för Merchy.se
Varukorg
0

Hej kära Merchy-supportrar!

Vi är glada över att få blicka tillbaka på vårt kanske mest minnesvärda samarbete – Merchy.se x Filmfabriken. Detta var ett samarbete som ägde rum under julperioden och blev en sensation bland våra kunder.

Tillsammans med Filmfabriken skapade vi en kollektion som hyllade julens magi och nostalgi. Med över 1000 beställningar blev detta samarbete en stor succé och ett bevis på det starka bandet mellan Merchy.se och våra trogna kunder.

Från Sunes jul merch till den klassiska ”EN GROGG TILL” sweatshirten, varje plagg i vår kollektion var en hyllning till de filmer som format våra barndomsminnen och inspirerat oss genom åren. Vi är stolta över att ha fått möjligheten att dela denna speciella kollektion med er alla och att ha spridit lite extra julglädje i världen.

Så låt oss tillsammans blicka tillbaka på detta fantastiska samarbete och de minnen vi skapade tillsammans. Vi är evigt tacksamma för ert stöd och ser fram emot framtida äventyr tillsammans med er.

Har du frågor eller vill bara säga hej? Tveka inte att kontakta oss på contact@merchy.se. Vi ser fram emot att höra från dig och dela fler minnen och upplevelser med er alla!