Logotyp för Merchy.se
Varukorg
0

Hej och välkommen till Merchy.se!

Need Money For Porsche är inte bara en hoodie, utan en rörelse. En rörelse som började med en idé och ett samarbete mellan två passionerade parter: Emil Stegfeldt och vårt team på Merchy.se. Tillsammans skapade vi den ikoniska ”Need Money For Porsche” hoodien som snabbt blev en sensation och sålde slut på rekordtid – på bara 45 minuter!

Detta var en milstolpe för oss, och det bevisade att vi gjorde något rätt. Varje plagg bar inte bara ett budskap utan också en känsla av gemenskap och kreativitet. Att andra företag försökte kopiera och skapa imitationer var ett tecken på att vi hade skapat något unikt som inte kunde replikeras. Vår marknadsledande kvalitet och varje hoodies limiterade köpnummer i nacken gör varje plagg unikt och oåterkalleligt Merchy.

Den klassiska ”Need Money For Porsche” hoodien öppnade dörrar för fler spännande dropp, inklusive kommande ”Snowplow Club” merch. Det är en resa som vi är stolta över och som har format vår historia och vår framtid.

Från varje plagg i vårt sortiment till varje samarbete vi skapar, strävar vi alltid efter att erbjuda det bästa för våra kunder. Och vi är glada över att du är en del av vår resa.

Så varför inte utforska vårt sortiment idag och upptäck vad som gör Merchy.se till din destination för unika merchandise?

Har du frågor eller vill bara säga hej? Tveka inte att kontakta oss på contact@merchy.se. Vi ser fram emot att höra från dig och fortsätta denna spännande resa tillsammans!